Передплата 2024 «Добрий господар»

Крижавки: рецепт закуски із квашеної капусти та буряка

  • 15.02.2021, 20:30
  • 3 562

У цієї страви трішки кислуватий смак, приємний аромат лаврового листка та чорного перцю. За бажанням можна додати до неї і часник

Такий салат чудово поєднується з будь-яким гарніром, м'ясом або рибою, але хороший і як самостійна страва, пише ТСН.

Інгредієнти:

  • капуста — 700 г
  • буряк — 150 г
  • сіль — 40 г
  • лавровий лист — 10 шт.
  • чорний мелений перець

Приготування:

  1. Овочі добре промийте. Із капусти виріжте качан і наріжте її великими квадратними шматочками.
  2. Також поріжте невеликими шматочками почищений буряк та відваріть його.
  3. Перекладіть капусту у каструлю, посипте сіллю, додайте лавровий лист, чорний перець і підготовлений буряк.
  4. Добре все утрамбуйте, залийте гарячою водою і поставте у тепле місце на 2 доби. Щодня капусту слід протикати у кількох місцях.
  5. Після приготування зберігайте страву у холодильнику.

Схожі новини