Швидка випічка до чаю: пухкий бісквіт із трьох інгредієнтів
- 09.11.2020, 20:35
- 40.3K
Випічку можна нарізати на шматочки і їсти просто так, а можна використати як основу для торта
Такий рецепт бісквіту повинен бути у кожного, адже він простий у приготуванні і надзвичайно смачний, інформує Ukr.Media.
Ще одна перевага — це мінімум інгредієнтів, всього три, тому не знадобиться ні масло, ні поділ яєць. Також ми не будемо використовувати розпушувач і соду! Загалом все елементарно, але на результат це не впливає.
- Яйця — 4 шт.
- Цукор — 110 г.
- Борошно — 110 г.
- Сіль — щіпка
Дно форми (20 см. в діаметрі) застилаємо пергаментом, змащуємо рослинною олією і присипаємо борошном.
У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і дрібку солі.
Далі збиваємо міксером, спочатку на маленькій швидкості, потім поступово її збільшуючи. Процес збивання має тривати близько 5 хвилин. Збити потрібно до густої і дуже об'ємної піни.
Потім вводимо борошно, перемішуємо ложкою або лопаткою.
Виливаємо тісто у форму. Щоб тісто рівномірно розподілилося, покрутіть форму за або проти годинникової стрілки. Відправляємо форму в розігріту до 180° С духову піч. Готовий бісквіт дістаємо через 30 хвилин. Остиглий бісквіт перевертаємо і витягаємо з форми.
Далі за бажанням: можете нарізати на шматочки і їсти просто так, а можете зібрати торт.
Смачного!