Передплата 2024 ВЗ

Із Байденом співає колядку, з Джонсоном — п'є вино

Зеленський потрапив на обкладинки двох версій тижневика The Week, американської і британської

Ліворуч — американська версія журналу The Week, праворуч — британська. Фото The Week
Ліворуч — американська версія журналу The Week, праворуч — британська. Фото The Week

На обкладинках двох своїх версій, американської і британської, журнал The Week розмістив карикатури, на яких зображені найвпливовіші люди 2022 року (за версією видання).

На задньому плані американської версії обкладинки — будинок, який десь в Україні зруйнували росіяни. А на дереві - оголошення про розшук із обличчям путіна, на якому слід від закривавленої руки… Також на задньому плані цієї обкладинки — злий експрезидент США Дональд Трамп і підозрілий китайський лідер Сі Цзіньпін, який замислено дивиться на російську ракету. Мовляв, російська зброя виявилася зовсім не такою потужною, як розповідав мій «безмежний партнер» путін…

На передньому ж плані американської версії обкладинки — Джо Байден і Володимир Зеленський. Президенти України й США разом співають різдвяну колядку. Очевидно, цей сюжет карикатуристам The Week навіяв передріздвяний візит Зеленського до Сполучених Штатів.

На обкладинці британської версії журналу The Week впливові люди 2022 року сидять за святковим столом. Зліва бачимо двох футболісток збірної Англії, яка у році, що минає, уперше стала чемпіоном Європи (фінальний матч відбувся на лондонському стадіоні «Вемблі»). Серед гостей, які сидять за столом — новий британський король Чарльз ІІІ і його дружина Каміла Паркер-Боулз.
Зеленський на цій обкладинці п'є вино, сидячи поруч із колишнім прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном. На стіні висить український прапор і портрет покійної королеви Єлизавети II.

А де ж на обкладинці британської версії журналу путін? За вікном. Як і у реальному житті, російський лідер опинився в ізоляції, ніхто не запрошує його до святкового столу (місце для китайця Сі там знайшлося). путін спостерігає за гостями крізь вікно і водночас руйнує «українського» сніговика…

Схожі новини