Передплата 2024 ВЗ

Офіційно: ФІФА завела на Росію справу через Крим

  • 26.12.2018, 18:41
  • 728

Російський футбольний союз (РФС) підтвердив, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) почала розслідування через матчі двох російських команд у Криму.

У РФС заявили, що отримали минулого тижня офіційний документ з ФІФА через участь саратовського «Сокола» і «Анжи-2» з Махачкали у Зимовому Кубку «Кримського футбольного союзу» у 2017 році, повідомляє «Обозреватель».

У разі, якщо команди отримали дозвіл від РФС на участь у цьому турнірі, у Союзу можуть виникнути дуже серйозні проблеми, повідомляє Telegram-канал «Мутко против».

Виконувач обов'язків президента РФС Сергій Прядкін, коментуючи цю інформацію, заявив, що нічого не знає про цей турнір.

«РФС не погоджував місце проведення цих матчів із „Соколом“ і „Анжи-2“, про це мені повідомив Олександр Алаєв буквально дві години тому. Все вирішувалося суто клубами. РФС не має до цього відношення. Чи є небезпека санкцій? Звернімося до ФIФА і все дізнаємося. В усякому разі, наша офіційна відповідь ФІФА буде такою: все відбувалося без погодження. Напевно, якісь санкції можуть бути стосовно цих клубів», — сказав Прядкін в інтерв'ю «Чемпіонату».

У мережі висміяли таку відповідь чиновника, заявивши, що подібні слова використовував і глава Р Ф Володимир Путін, відповідаючи на запитання про наявність російських військових у Криму у 2014-му.

Схожі новини