Передплата 2024 ВЗ

Як Усик знищив Беллью: повне відео бою

  • 11.11.2018, 08:53
  • 1 301

Український боксер Олександр Усик нокаутував британця Тоні Беллью у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу.

У Манчестері Усик захищав титули чемпіона світу у першій важкій вазі (до 90,7 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), IBF (Міжнародної боксерської федерації) та журналу The Ring, повідомляє «Еспресо».

Боксери розпочали бій з традиційної розвідки. Дещо активніше працював Тоні Беллью, якому Усик віддав ініціативу. У другому раунді британець дістав українця правим боковим, а у відповідь отримав серію не надто акцентованих ударів.

У третьому раунді Усик захопив центр рингу, почав нарощувати швидкість та розрядив у суперника потужну двійку. Українець продовжував тиснути та притискати Беллью до канатів, але британець вдало контратакував та знову добре влучив справа.

Завдяки цьому, Беллью вдалося збити темп поєдинку та досягти нових успіхів у атаці. Британець вдало оборонявся та ухилявся від ударів, завдяки відмінній роботі корпусом.

Боксери діяли зі змінним успіхом. У восьмому раунді Усик нарешті пішов вперед, примусив Беллью відступати та відправив суперника у нокаут блискавичним лівим боковим у щелепу.

Таким чином Олександр Усик переміг Тоні Беллью та відстояв звання абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі.

Схожі новини