Передплата 2024 «Добре здоров’я»

54-річна Бриджит Нільсен народила п’яту дитину

Актриса подарувала чоловікові — продюсеру Міттіа Дессі — доньку. У самої Нільсен вже є четверо синів

Данська актриса і співачка Бриджит Нільсен, відома через роль Рудої Соні в однойменному фентезі-бойовику, народила п’яту дитину — дівчинку, яку назвали Фрідою. Про це розповіла сама актриса в інтерв'ю People.

— Ми дуже раді вітати у нашому житті чудову донечку. Це був довгий шлях, але він того вартий, — заявили 54-річна Нільсен і її 30-літній чоловік Маттіа Дессі.

Вага новонародженої дівчинки близько 2,4 кілограма.

Слава Бріджит Нільсен припала на 80-і роки минулого століття, данка знялася для «Плейбоя» і змогла потрапити до Голлівуду. 1984 року режисер Діно Де Лаурентіс побачив її на обкладинці журналу мод і запросив у свій фільм «Руда Соня», де вона знялася разом з Арнольдом Шварценеггером.

1985 року вона з’явилася разом зі Сільвестром Сталлоне у «Рокі IV» — Бріджит дісталася роль дружини російського боксера Івана Драго. Після цієї стрічки Нільсен і Сталлоне одружилися. Бріджит знялася і в наступному фільмі чоловіка — бойовику «Кобра». Відтак була картина «Поліцейський з Беверлі Хіллз 2». Її шлюб зі Сталлоне був сповнений пристрасті і скандалів. Зрештою, пара розлучилася у 1987 році. Бріджит повернулася у Європу, і там знімалася на телебаченні і працювала моделлю.

Маттіа Дессі — п’ятий чоловік актриси. Також Бріджит приписують романи з Арнольдом Шварценеггером (під час зйомок «Рудої Соні») і з Шоном Пенном (незрозуміло коли, але Шон взагалі відомий у Голлівуді герой-коханець — у стосунках з ним добра половина зірок екрану). До зустрічі з Нільсен Маттіа Дессі був звичайним барменом.

В актриси вже є четверо синів — 34-річний Джуліан, 28-літній Кілліан, 25-річний Дуглас і 23-літній Рауль. У Маттіа це перша дитина.

Схожі новини