Передплата 2024 «Добрий господар»

Кольоровий салат

Рецепт

2 морквини, 2 огірки, 2 болгарські перці, 200 г броколі, 60 г журавлини, 200 г цвітної капусти, 2 стебла селе­ри, 1 л води, 1 ст. ложка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 мл оцту, 8 горошин чорного перцю, 8 зубчиків часнику.

Нарізати всі овочі брусочками, а цвіт­ну капусту та броколі розділити на суц­віття. Розкласти їх у банки, додати жу­равлину, часник та перець горошком. Закип’ятити воду, розчинити сіль і цукор, проварити 2 хв. Влити оцет, перемішати маринад і залити овочі. Стерилізувати банки у каструлі з водою 10 хв і закрити.

Схожі новини