Лечо з болгарського перцю та помідорів: рецепт ідеальної зимової заготовки
Соковите лечо з помідорів, перцю, моркви та цибулі — це ідеальний варіант смачної домашньої консервації. Простий рецепт із доступних інгредієнтів дозволить зберегти шматочок літа у ваших банках. Спробуйте приготувати!
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/518996/lecho.jpg)
1,5 кг помідорів, 1 кг болгарського перцю, 400 г цибулі, 500 г моркви, 1 пучок зелені, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 50 мл олії, 50 мл яблучного оцту.
Змолоти помідори на м’ясорубці. Додати цукор, сіль та олію, закип‘ятити. Довільно подрібнити решту овочів. Додати до томатів. Тушкувати лечо 1 год на малому вогні. Додати посічену зелень й оцет. Тушкувати ще кілька хвилин. Закрити лечо у простерилізовані банки.