Передплата 2024 «Добра кухня»

Аджика з яблуками

Рецепт

1 кг болгарського перцю, 1 кг яблук, 500 г помідорів, 200 г гострого червоного перцю, 300 г моркви, 300 г цибулі, 100 г часнику, 50 г оцту, 0,5 ч. ложки суміші перців горошком, 100 г цукру, 2 ст. ложки солі.

Яблука, болгарський та гострий пе­рець розрізати, очистити від насіння. Цибулю та часник очистити від лушпин­ня. Змолоти на м’ясорубці помідори, часник, моркву, цибулю, яблука, болгар­ський та гострий перець. Додати цукор, сіль та розтерту у ступці суміш перців. Варити 15 хв на малому вогні. Влити оцет, перемішати та закрити у підготов­лені банки.

Схожі новини