Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Медово-яблучні курячі крильця в ароматному маринаді

Соковиті, пікантні та карамелізовані крильця з легким фруктовим акцентом — ідеальна страва для родинної вечері або посиденьок з друзями. Завдяки маринаду на основі яблучного пюре, меду та спецій м’ясо виходить ніжним усередині та апетитно хрустким зовні

Крильця по-канадськи
Крильця по-канадськи
  • 1 кг курячих крил
  • 100 г яблучного пюре
  • 100 г кетчупу
  • 1 ст. ложка меду
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 3 ст. ложки соєвого соусу
  • ½ ч. ложки чорного меленого перцю
  • 1 ч. ложка паприки
  • ¼ ч. ложки кориці
  • ½ ч. ложки сухого часнику

Курячі крила вимити, відрізати кінчики і кожне крило розрізати по суглобах на 2 частини.

У мисці змішати кетчуп, яблучне пюре, мед, соєвий соус, лимонний сік та спеції. Змішати крила з маринадом і поставити в холодильник на 1−8 год.

Викласти крила на змащене деко і запікати до готовності при 200°С. Якщо буде багато соку, його необхідно злити.

У процесі запікання кілька разів змастити крильця залишками маринаду.