Гострий іспанський суп у пательні
Рецепт
![Гострий іспанський суп у пательні](https://img.wz.lviv.ua/gW3n59eVEg1IzqSjOjUCw90-CBo=/428x285/smart/filters:format(webp)/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/486976/sup.jpg)
- 150 г курячого філе
- 3 пластинки кореня імбиру
- 1/3 стручка перцю чилі
- 1 зубчик часнику
- ¼ стручка болгарського перцю
- ½ стебла селери
- 1 ч. ложка томатної пасти
- ½ помідора
- 1 стебло зеленої цибулі
- 2 гілочки кінзи
- 30 мл рослинної олії
- 10 мл оливкової олії
- сіль, перець — до смаку
Нарізати куряче філе кубиками і обсмажити на олії (30 мл) в пательні з високими бортами.
Додати нарізані соломкою імбир, кільцями — чилі, пластинками — часник. Перемішати.
Додати також нарізані кубиками болгарський перець і тонкими пластинками селеру. Додати томатну пасту, обсмажити 15 сек і влити 300 мл гарячої води. Поперчити до смаку і посолити.
Ближче до кінця приготування додати в суп зелену цибулю, нарізану кільцями. Варити ще 1−1,5 хв та зняти з вогню.
Помідор нарізати великими кубиками і додати в суп приблизно за 30 сек до кінця приготування.
Перелити суп у порційну тарілку, прикрасити листочками кінзи та полити оливковою олією.