Салат з буряком, яблуками, сиром і горіхами
Рецепт
![Салат з буряком, яблуками, сиром і горіхами](https://img.wz.lviv.ua/HODNtCCmUS-wmsGjXHtNILLbrc8=/428x285/smart/filters:format(webp)/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/486007/salat.jpg)
- 2 буряки,
- 4 яблука,
- 50 г блакитного сиру,
- кедрові горіхи — до смаку,
- оливкова олія, сіль і перець — до смаку.
Буряк зварити, остудити та почистити. Щоб зберегти яскравий колір буряків, потрібно при варінні у воду додати трохи оцту або свіжого лимонного соку. Нарізати невеликими шматочками. Яблука очистити, вирізати серцевину та нарізати часточками. Розкласти яблука та буряки на тарілці. Зверху посипати роздробленим блакитним сиром та кедровими горіхами. Приправити до смаку і полити оливковою олією.