Передплата 2024 «Добра кухня»

Салат з буряком, яблуками, сиром і горіхами

Рецепт

Салат з буряком, яблуками, сиром і горіхами
Салат з буряком, яблуками, сиром і горіхами
  • 2 буряки,
  • 4 яблука,
  • 50 г блакитного сиру,
  • кедрові горіхи — до смаку,
  • олив­кова олія, сіль і перець — до смаку.

Буряк зварити, остудити та почис­тити. Щоб зберегти яскравий колір бу­ряків, потрібно при варінні у воду до­дати трохи оцту або свіжого лимонного соку. Нарізати невеликими шматочками. Яблука очистити, вирізати серцевину та нарізати часточками. Розкласти яблука та буряки на тарілці. Зверху посипати роздробленим блакитним сиром та ке­дровими горіхами. Приправити до смаку і полити оливковою олією.

Схожі новини