Передплата 2024 ВЗ

Грузинський салат «Макоце»

Рецепт

Грузинський салат «Макоце»
Грузинський салат «Макоце»
  • 1 буряк,
  • 50 г сиру Фета,
  • 50 г листя салату,
  • 1−2 гілочки базиліку,
  • 1−2 гі­лочки петрушки,
  • 3 ст. ложки оливко­вої олії,
  • 1 ч. ложка фруктового соусу (сливового),
  • 50 г волоських горіхів,
  • 30 г родзинок,
  • сіль і перець — до смаку.

Приготувати заправку, змішавши оливкову олію, лимонний сік, сливовий соус, сіль і перець.

Зварити буряк до готовності, очисти­ти і нарізати пластинами.

Викласти на тарілці листя салату. На салат — буряк, волоські горіхи, родзинки та шматочки сиру. Полити заправкою.

Трохи салату нарвати руками і виклас­ти на буряки.

Подавати салат, прикрасивши лис­точками базиліку та петрушки.

Схожі новини