Передплата 2024 «Добра кухня»

Салат «Делікатесний»

Рецепт

Салат «Делікатесний»
Салат «Делікатесний»
  • 1,5 кг цвітної капусти
  • 500 г болгарського перцю
  • 500 г помідорів
  • 3 зубчики часнику
  • 700 мл води
  • 100 мл олії
  • 1 ст. ложка солі
  • 70 г цукру
  • 70 мл оцту 9%

Розібрати цвітну капусту на суцвіття, не на зовсім маленькі суцвіття, бо в процесі приготування вони перетворяться на кашу.

У каструлю викласти цвітну капусту, додати нарізаний кільцями болгарський перець.

Помідори (стиглі, соковиті) нарізати дрібними кубиками і разом зі соком викласти в каструлю. Додати сіль і цукор. Влити олію.

Тепер влити киплячу воду і поставити каструлю на вогонь. Дати вмісту каструлі закипіти, зменшити вогонь, перемішати, накрити кришкою, варити 25 хв.

Потім додати в салат дрібно нарізаний часник. Варити ще 5 хв.

Наприкінці влити оцет. Тушкувати ще 5 хв і зняти з вогню.

Розкласти салат у простерилізовані банки та закрити кришками.

Дати банкам із салатом повністю охолонути під пледом.

Схожі новини