Передплата 2024 «Добрий господар»

Зелена аджика

Рецепт

Зелена аджика
Зелена аджика
  • 5 пучків свіжої кінзи
  • 2 головки часнику
  • 5 зелених гострих перців
  • м’ята — за бажання
  • 5 ст. ложок оливкової олії Extra Virgin
  • 130 г волоських горіхів
  • 1 ч. ложка солі

Зелень замочити у воді на 10 хв. Потім добре вимити і висушити.

Часник і перець очистити (без насіння аджика виходить менш гострою). Горіхи подрібнити у блендері. У блендері також подрібнити усю зелень. Потім до зелені додати часник, перець і знову добре подрібнити. Перекласти масу в миску, додати горіхи, сіль і добре перемішати.

Потім додати 3 ст. оливкової олії і добре перемішати. Готову аджику розкласти у простерилізовані банки, зверху влити 1 ст. л. оливкової олії та закрити.

Готову аджику зберігати у холодильнику.

Схожі новини