Овочі з шампіньйонами
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446186/ovochi-z-shampinoinamy.jpg)
- 300 г печериць
- 1 кабачок
- 1 баклажан
- 1 ріпчаста цибулина
- 1 болгарський перець
ДЛЯ МАРИНАДУ:
- 4 ст. ложки олії
- 3 зубчики часнику
- 1 ст. ложка бальзамічного оцту
- 2 ст. ложки соєвого соусу
Для маринаду в олію вичавити часник. Додати оцет і соєвий соус. Добре перемішати.
Овочі нарізати довільно, середніми шматочками.
У щільний, головне, без дірочок пакет (можна два) покласти овочі і влити маринад. Кінці пакета стулити, трохи струсити і залишити мінімум на годину, час від часу пакет трохи перевертаючи, щоб маринад краще розподілявся. Якщо готуєте на природу, то в такому вигляді зручно транспортувати.
Мариновані овочі разом з маринадом викласти на деко, застелене пергаментом. Якщо на природі, то у фольгу, а фольгу на решітку.
Запікати в розігрітій до 190 °C духовці до готовності, близько 35 хв.
Читайте також: Картопля по-селянськи у фользі