Передплата 2024 ВЗ

Овочі з шампіньйонами

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 300 г печериць
  • 1 кабачок
  • 1 баклажан
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 1 болгарський перець
ДЛЯ МАРИНАДУ:
  • 4 ст. ложки олії
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту
  • 2 ст. ложки соєвого соусу

Для маринаду в олію вичавити часник. Додати оцет і соєвий соус. Добре перемішати.

Овочі нарізати довільно, середніми шматочками.

У щільний, головне, без дірочок пакет (можна два) покласти овочі і влити маринад. Кінці пакета стулити, трохи струсити і залишити мінімум на годину, час від часу пакет трохи перевертаючи, щоб маринад краще розподілявся. Якщо готуєте на природу, то в такому вигляді зручно транспортувати.

Мариновані овочі разом з маринадом викласти на деко, застелене пергаментом. Якщо на природі, то у фольгу, а фольгу на решітку.

Запікати в розігрітій до 190 °C духовці до готовності, близько 35 хв.

Читайте також: Картопля по-селянськи у фользі

Схожі новини