Передплата 2024 «Добра кухня»

Страшний сон російських силовиків стався

Про нового «голову ДНР»

Страшний сон російських силовиків стався: їх почала відтісняти у владній вертикалі «секта методологів» на чолі з керівниками російської адміністрації президента Антоном Вайно та Сергієм Кірієнком.

Призначення нового керівника ДНР - це пробний шар з оновлення всієї середньої ланки (рівень губернаторів) у рф. При чому це оновлення, судячи з усього, задумується, в тому числі і для ослаблення силовиків.

Новий «керівник» ДНР Віталій Хоценко випускник програми «Лідери розвитку». Як ви вже здогадалися, саме Кірієнко створив і курував цю програму.

Що це означає для всіх нас:

  1. 1. Кірієнко і вся група так званих технократів, неймовірно цинічні і не мають жодних моральних принципів. Вони хочуть влади і зараз, як ніколи близькі до цього. Але вони неймовірно обережні, і тому ніяких різких кроків не буде. Їм потрібна харизма путіна, щоб в його тіні створити свою більшість в політбюро. Зараз вони, як ніхто інший, зацікавлені в путіні.
  2. Їхній мінус - відсутність яскравого лідера. Але вони часто на голову сильніші в кулуарній війні проти інших груп. Тому ніяких лобових і швидких кулуарних воєн не буде. Буде багато коротких кроків. Їхня тактика - тактика тисячі порізів ворога. Поки проти них ніхто не готовий воювати (силовики аж надто замазані в попередню брехню щодо України).
  3. Зараз саме Кірієнко продав путіну ідею повної анексії захоплених територій. І ідея анексії стане головною на осінніх регіональних виборах. Погіршення життя і відчуття погіршення життя потрібно чимось перебивати. Їхня головна задача - щоб кореляція «війна - погане життя» не об‘єдналися в єдиний месидж. Тому росіянам будуть пропонувати різні проміжкові конструкції (і одна з них: «Зате ми звільнили території і приєднали їх до росії»).

Джерело

Схожі новини