Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Переможцем акції «500 000 сертифікатів» від АЦСК «MASTERKEY» стала бухгалтер з Львівщини

  • 21.06.2013, 15:16
  • 1 397

Для урочистого вручення головного призу акції — ноутбука — переможця було запрошено до центрального офісу компанії у Києві.

«Перемога в акції для мене дуже неочікуваний і приємний сюрприз. Я рада співпраці з «MASTERKEY», зокрема Львівська філія обслуговує дуже професійно», — ділиться враженнями Ольга Олійник.

Також в рамках урочистої події пройшла прес¬конференція, під час якої фахівці АЦСК «MASTERKEY» та запрошені експерти у сфері електронного цифрового підпису (ЕЦП) прокоментували розвиток інфраструктури ЕЦП в Україні впродовж останніх 10 років.

«Ми дуже раді спостерігати, як інтенсивно розвивається інфраструктура відкритих ключів в Україні. Останнім часом все більше клієнтів використовують ЕЦП не лише для подання електронної звітності, але й для створення за допомогою ЕЦП юридично значимих електронних документів, про що говорить активний інтерес до наших програм «Арт¬Офіс», «Арт¬Док» та СЕВ ЕД», — розповідає Владислав Степанов, керівник АЦСК «MASTERKEY».

Акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК) «MASTERKEY» —сервіс¬провайдер електронного цифрового підпису (ЕЦП), який надає своїм клієнтам повний комплекс послуг, пов’язаних з використанням ЕЦП.

АЦСК «MASTERKEY» обслуговує клієнтів з 2006 року, філії АЦСК діють у 24 обласних центрах України та АР Крим.

Схожі новини