Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За 9 днів — 7 мільйонів гривень!

Ветеран Олександр Швецов пройшов пішки вже 100 кілометрів

Олександр Швецов
Олександр Швецов

Олександр Швецов, який 2014 року втратив ногу на війні у боях під Луганськом, вирішив пройти пішки з Одеси до Яремча у Карпатах! Мета такого марафону — зібрати кошти для допомоги бійцям ЗСУ.

«Я йтиму пішки від Чорного моря до Карпат, з півдня до захо­ду, від Одеси до Яремча, — напи­сав Олександр Швeцов на сво­їй сторінці у перший день пішого походу. — Але хочу поєднати хоро­ше з корисним — для нашої швид­кої перемоги. Я здолаю цей шлях разом з вами, збираючи кошти побратимам на два пікапи та на мікроавтобус, які їм зараз дуже необхідні.

Я довго думав, як це можна по­єднати, і наче надумав. Суть ва­шої допомоги полягатиме у тому, що 1 гривня донату на ці потреби = 1 мій крок. Між Одесою і Ярем­чем 800 тисяч кроків. Чим більше кроків задонатите, тим коротша буде для мене ця дистанція! Або я просто здолаю цей шлях з пра­пором України — і я це зроблю! На сьогодні у нас з вами вже є 22 ти­сячі 700 грн і 50 «баксів», а це вже мінус 24 кілометри. Прошу вашої підтримки! Все буде Україна! Ну… я погнав!".

На своїй сторінці у Фейсбуці Олександр висвітлює усе те, що з ним відбувається у дорозі. Од­ного дня зняв щемливе відео. На дорозі біля нього зупинився чоло­вік, запитав, чи хоче їсти, чи тре­ба підвезти? На цей момент ве­теран пройшов пішки уже 70 км. Олександр розповів, що збирає гроші на пікапи для побратимів. Чоловік розчулився і теж долу­чився до такої допомоги…

За 9 днів ветеран пройшов близько 100 км та зібрав 7 млн грн! Олександр дуже задоволений такою підтримкою людей. План виконано, і навіть перевиконано. Уже невдовзі зможе придбати усе необхідне для наших захисників, зокрема новенькі автівки.

Схожі новини