Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Банковій повертають «телефонне право» - Береза про блокування участі Порошенка у ПА НАТО

На Банковій влаштовують розборки з Порошенком, наплювавши на будь-які закони, використовуючи «телефонне право». Чи хочуть українці жити в державі, де кожного можуть так само по дзвінку позбавити законних прав і свобод?

Про це написав у Facebook народний депутат Верховної Ради України 8-го скликання Борислав Береза, який зараз перебуває на фронті.

Він зазначив, що цікаво почути від влади відповіді на кілька питань в історії з Порошенком та його від'їздом на Парламентську Асамблею НАТО.

«Якщо Порошенко намагався офіційно виїхати з України на засідання Парламентської асамблеї НАТО, а йому підписав розпорядження Стефанчук, то це означає, що спікер Стефанчук співучасник. Чи це означає, що чийсь дзвінок прикордонникам більш вагомий, ніж розпорядження про відрядження спікера ВР у парламентсько-президентській державі?», - зауважив Береза.

«Якщо врахувати, що Стефанчук підписав відрядження всім депутатам із нашої делегації, а не випустили лише Порошенка, то це означає, що не всі у нас рівні, та законів більше немає, а телефонне право є?», - також запитав він.

Він додав: «Якщо закони все ж таки є, а прикордонники порушили закони України, то коли їх буде затримано і коли вони назвуть, хто їм віддав незаконний наказ?».

«І тут річ не у прізвищі, а принципах і верховенстві права. Тому що муд@ки і піарники з Банкової та їхні холуї вже сильно втомили своїми інформаційними вкиданнями під час війни. Питання в тому, що сьогодні ці мерзоти з використанням телефонного права влаштовують розбирання з Порошенком, а завтра захочуть вирішити свої проблеми із солдатом Березою чи з кимось із вас. Або знайомі холуїв захочуть розібратися з вами та їм допоможуть. Бажаєте таке? Подумайте про це і про те, яку країну ми вже будуємо. Варіант Ерефії? Хрінова історія. Дуже хрінова», - підкреслив Береза.

Схожі новини