Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Убив дружину праскою і сам підірвався

Страшна драма розігралася у містечку Теребовля на Тернопільщині

Молода жінка, зайшовши у дім до брата, побачила маленьку племінницю біля мертвої матері. Було зрозуміло, що господиня померла не своєю смертю — на тілі виднілися страшні рани, всюди була кров.

Ганні було 28. Вона кілька років тому подалася на заробітки за кордон. За фахом була медсестрою, останнім часом трудилася в Німеччині. Додому приїжджала час від часу, й завжди тоді, за словами сусідів, спалахували у родині скандали. Кажуть, чоловік Ганни Роман був старшим на 11 літ й дуже ревнивим, не раз дружині від нього діставалося на горіхи. Навіть коли їздив до коханої у Німеччину, там підіймав на неї руку, тож жінка ходила із синцями. Ось і цього разу, тільки переступила поріг, почалася перепалка.

А поспішала Ганна додому до своєї донечки — на днях їй мало виповнитися три рочки. Накупила гостинців, обняла, притулила дитя. А чоловікові повідомила, що… втомилася від його ревнощів і чекає на розлучення, що доньку вирішила забрати зі собою в Німеччину.

Кров закипіла в голові. Роман зателефонував своїй сестрі, яка за відсутності дружини допомагала йому глядіти донечку. Та здивувалася: Аня вдома, а брат просив забрати малу до себе. Коли ж прибігла, очам не повірила: застала вдома мертвою Ганну.

А потім пролунав вибух — на подвір’ї батьківської хати Романа. Це чоловік себе підірвав.

Поліцейські встановлюють усі причини і обставини трагедії. Попередньо, події розгорталися так: коли в хаті спалахнув скандал, Роман схопив праску та почав нею бити дружину. Потім схопив шнурок від праски й задушив ним Ганну. Зрозумівши, що накоїв біди, побіг на батьківське обійстя, де скоїв самогубство.

Свідком останнього стала сусідка. Каже, коли прибігла, на місці серця Романа була величезна діра…

Ховали подружжя у день народження їхньої донечки. Родина Ані була проти, щоб її кат покоївся поряд із закатованою дружиною. Тож домовини «розвели» убивцю та жертву.

Схожі новини