Передплата 2024 «Добра кухня»

«Регіони» вже й свої гроші наштампували...

А у соцмережах українців закликають мітити купюри «антипродажними» написами

У місті Димитрові на Донеччині «регіонівські» агітатори добралися до гаманців і навіть кишень виборців. Ні, дріб’язок “по карманам” не тирять. У них інша спеціалізація — 20-гривневі купюри. Додумалися на паперових грошах виборчу агітацію штампувати.

Користувач Максим Антонов виклав на Youtube відео, на якому видно, як виглядають мічені «двадцятки». «Димитров голосує за №...», а під цим написом 20 — номінал купюри і порядковий номер Партії регіонів у бюлетені.

Може, у Нацбанку підметушаться до виборів і для нагляднішої агітації за партію влади випустять серію колекційних купюр із присвятою першій п’ятірці ПР: на гривенику — №1 Микола Азаров, на «двушці» — Таїсія Повалій, на «п’ятірці» — Олександр Єфремов. А щоб Сергій Тігіпко та Андрій Клюєв не образилися, введуть в обіг купюри номіналом три і чотири гривні, з портретами третього і четвертого номерів у виборчому списку «Регіонів»...

Поки одні мітять гроші «за ПР», інші «заговорюють» гривні від виборчої продажності. У соцмережах ініціювали флеш-моб із закликом до всіх небайдужих робити на «грубих» купюрах напис олівцем: «Не продавай голос! Проголосуй! Зроби власний вибір!». З розрахунку, що кожна «груба» банкнота у середньому потрапляє в інші руки раз на три дні, організатори сподіваються, що мічені гривні потраплять на очі сотням тисяч. А там, дивись, хоча б кількасот виборців і розсовістять.

Схожі новини