Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

СБУ вразили дроном ще один гелікоптер у курській області (ВІДЕО)

  • 09.08.2024, 12:15
  • 384

Спецпризначенці Центру спецоперацій «А» СБУ збили ще один російський гелікоптер за допомогою FPV-дрона

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

Це трапилося у курській області рф. Доля гелікоптера зараз невідома. Джерела не уточнюють, коли саме здійснили цю спецоперацію.

Днями СБУ уперше вразила російський вертоліт за допомогою дрона — також у курській області. Це унікальні операції в історії воєн.

Як відомо, 6 серпня російські телеграм-канали почали повідомляти про бої у курській області росії, що межує із Сумщиною, і нібито великий наступ Збройних сил України. З того дня росіяни щільно обстрілюють Сумську область ракетами й авіабомбами.

Україна офіційно не підтверджує та не спростовує свою причетність до наступу. Спочатку російське Міноборони запевняло, що противника витиснули, але згодом видалило згадку про це.

Бої не вщухають і 9 серпня. російська служба «Радіо Свобода» аналізує бої та стверджує, що нібито українські військові за день пройшли понад 30 км дорогою від Суджі до Курська. Загальна площа, на якій тривали бої, за аналізом російських медіа, становила 661 кв. км.

Уночі поблизу села Октябрське у рильському районі курської області розбили російську військову колону. Місцеві публікують відео зі знищеною технікою та спаленими тілами російських військових. Водночас офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Схожі новини