Передплата 2024 «Добрий господар»

Чергова російська атака на Львівщину: прокуратура розпочала розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни

  • 11.04.2024, 12:35
  • 446

11 квітня росія ракетами різних типів та ударними БпЛА атакували два об'єкти критичної інфраструктури на Львівщині. За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни

Фото прокуратури із місця влучання на Львівщині
Фото прокуратури із місця влучання на Львівщині

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

«Прокурори та слідчі поліції вживають всіх належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф», — йдеться у повідомленні.

11 квітня росіяни завдали ударів по двох об'єктах критичної енергетичної інфраструктури Львівщини. За даними очільника Львівської ОВА Максима Козицького, йдеться про обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанцію — у Червоноградському.

На місцях виникли пожежі. Рятувальники їх оперативно загасили. Жертв та постраждалих внаслідок атаки немає. Усі системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі.

Згідно із повідомленнями міністра енергетики Германа Галущенка, уночі 11 квітня армія росії атакувала енергетичну інфраструктуру у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях.

Схожі новини