Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові гастролюватиме Харківський театр «057» — із шоу-кабаре «Вільні»

  • 05.04.2024, 15:03
  • 332

У шоу-кабаре глядачі стають активними учасниками дійства

Фото організаторів
Фото організаторів

«Шоу, яке змінить твою уяву про театр!» — так творці українського Cabaret show «Вільні» інтригують глядача. У цій прем'єрі Харківський незалежний музичний театр «057» розвіює стереотипи про театр та перетворює емоції на мистецтво. Переконатися в цьому львів'яни зможуть уже 11
квітня о 19:00 в Палаці культури залізничників «РОКС» (вул. Федьковича, 54/56).

У шоу-кабаре «Вільні» від Музичного театру «057» глядачі стають активними учасниками дійства — від моменту, коли відчиняються двері кабаре, кожен присутній опиняється в іншому світі, в центрі усіх події.

«Ви не просто дивитесь на артистів, ви взаємодієте з ними, — розповідають у Театрі „057“. — Ваші реакції, ваші емоції, — усе це стає частиною вистави. Ви поруч із героями, слухаєте їхні розповіді, танцюєте разом із ними й навіть можете впливати на хід подій».

Прем'єра «Вільні» створює атмосферу, де межа між сценою та залом зникає. На очах у глядачів розгортається інтерактивне мистецтво, здатне ламати стереотипи і дарувати абсолютно новий досвід. Музика, дія, емоції, — усе твориться тут і зараз. Тривалість шоу-кабаре «Вільні» — півтори години. На афішах — примітка «18+».

Одразу після гастролей у Львові 11 квітня в «РОКСі» Харківський незалежний музичний театр «057» повезе прем'єру Cabaret show «Вільні» до Києва. У столиці побачити постановку можна 12 квітня на сцені Театру «Особистості» (вул. Маршала Конєва, 7б). Квитки на українське шоу-кабаре «Вільні» від театру з Харкова «057» у Львові 11 квітня доступні онлайн.

Схожі новини