Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На схід повезли великий вантаж для 19-ти бригад і батальйонів

  • 23.02.2024, 10:40
  • 439

Петро Порошенко з волонтерами підготував великий вантаж на суму 39 мільйонів гривень для 19-ти бригад і батальйонів. Він передасть техніку військовим на східному фронті

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

Він передасть техніку військовим на східному фронті.

Пʼятий президент, якого російська влада вкотре визнала «екстремістом» за фінансування ЗСУ, каже: буде підтримувати нашу армію до перемоги України.

«Ви вже чули, що росія вважає мене „екстремістом“ і „терористом“, зокрема, через те, що я допомагаю Збройним Силам України в нищенні російської армії. Що ж, визнаю: допомагав, допомагаю і буду допомагати. Знову підготували черговий великий вантаж на фронт» — показує Порошенко техніку. -

«Його отримають окремі батальйони 19-ти бригад, три розвідбати, армійський корпус. Легендарні бригади, які два роки тримали оборону Авдіївки», — говорить пʼятий президент.

У війська везуть вантажівки, прально-душові комплекси, велику партію FPV-дронів та «Мавіків», шини для Хамерів та Уралів.

«Оці три вантажівки за моєю спиною — це артилерійські вантажівки. У них є гідроплатформа. І вони легко вантажать палети з артилерійськими снарядами», — показує Порошенко.

На фронт також передають три прально-душові комплекси, які виготовляють волонтери ГО «Справа Громад». «Минулого тижня ми вийшли на 150 комплексів, а цього вже буде 160. Ми не зупиняємо роботу», — наголошує Порошенко.

«Це тиждень, коли виповнюється десять років Революції Гідності і подіям на Майдані, Небесній Сотні, десять років з початку війни між росією і Україною і два роки з дати повномасштабного вторгнення. Тоді, в лютому, ми взяли зброю до рук, побудували блок-пости і вступили до бою з російськими військами, які напівоточили Київ», — нагадав Порошенко.

За два роки повномасштабного вторгнення Порошенко спрямував на підтримку армії 4,5 мільярди гривень. А за 10 років ця сума перевищила 8 мільярдів.

«Більше сотні бригад отримують від нас дуже потрібну техніку, електроніку, дрони і все, що дозволяє підвищувати ефективність дій та знищувати орків», — каже пʼятий президент.

Схожі новини