Передплата 2024 «Добра кухня»

«ЄС» вносить законопроєкт про негайне декларування радників ОП

  • 12.09.2023, 11:20
  • 518

Франція «Європейська Солідарність» вносить законопроєкт про негайне декларування радників Офісу президента

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

Про це на своєму телеграм-каналі повідомила співголова фракції Ірина Геращенко.

«Зеленський очікувано наклав вето на закон про закриті декларації. Це — реакція на протест суспільства, на петицію, на опитування, де майже 80% українців чітко усвідомлюють, що саме Банкова відповідає за корупцію, вона сформувала списки „слуг“ у ВР і визначила міністрів», — зазначає депутатка.

«Нагадую, саме „слуги“ проголосували за закриті реєстри. Суспільство не сприйняло цього. Особливо на фоні всіх скандалів про нові машини і будинки на Печерську вчорашніх ноунеймів, які за 4 роки стали майже олігархами», — констатує Геращенко.

«Шкода, що Зеленський нічого не сказав про необхідність декларування радників ОП, які сьогодні керують країною, нахабно втручаються в роботу місцевого самоврядування, дають вказівки силовикам і судам, впроваджують політичну цензуру, беруть участь в закритих зустрічах з державною таємницею й ні за що не відповідають», — зауважує співголова фракції.

«ЄС» вносить законопроєкт про негайне декларування радників ОП. Якщо треба посилити це петицією — зробимо!", — пише Геращенко.

Схожі новини