Передплата 2024 ВЗ

«Ярина не втекла! На відміну від слуги-корупціонера Трубіцина»

  • 20.06.2023, 14:56
  • 1 038

«Європейська Солідарність» у Київраді вимагає від «Слуг народу» не покривати провладних депутатів

Фракція «Європейська Солідарність» у Київраді підтримує відповідальне рішення Ярини Ар'євої скласти депутатський мандат. Про це йдеться у заяві фракції.

«Ми повʼязуємо політизацію розслідування ДТП за участі Ярини з опозиційною діяльністю нашої політичної сили. Вимагаємо проведення неупередженого розслідування щодо всіх обставин ДТП, яке трапилося в листопаді минулого року. Ярина братиме участь у судовому засіданні і захищатиме своє імʼя без будь-яких статусів, аби ніхто не смів сказати, що вона може впливати на слідство.Ярина весь цей час співпрацює зі слідством, після ДТП вона залишилася на місці і надала першу допомогу постраждалій. Є письмова угода з постраждалою щодо покриття всіх видатків, повʼязаних з лікуванням, та відсутності претензій. Ярина і її родина сприяють жінці в реабілітації. Ярина продемонструвала зважену і відповідальну позицію.

Ярина не втекла! На відміну від слуги-корупціонера Трубіцина, який вкрав мільйони з державного бюджету і втік з благословіння влади. При цьому фракція «Слуга народу» в Київраді лише виключила корупціонера Трубіцина зі своєї фракції, але не забрала мандат. Це означає, що вона підтримує топ-корупцію. А це перешкоджає нашому руху в Європейський Союз.

Фракція «ЄС» вимагає від «Слуг народу», які відверто брехали про деталі ДТП, вибачень перед нашою політичною силою. Ми вимагаємо від «слуг» початку застосування імперативного мандату щодо депутата — корупціонера, який ганьбить Київраду. Вимагаємо негайного складання мандатів депутатів ВР від «слуг», які вбили людей в ДТП. Депутати Гевко і Богуцька сидять у ВР, ганьблячи парламент. Трухін і досі не поніс покарання за пʼяне ДТП і за корупцію, він тепер «волонтер». Як і депутат Юрченко, якого пʼяного зловили і відпустили, бо він від влади. Про інші випадки пʼяних слуг — в Києві і в регіонах — вам не розкажуть в «єдиному марафоні».

Це повна відповідальність партії «Слуга народу», яка покриває своїх депутатів", — йдеться у заяві.

Схожі новини