Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Розпочався конкурс для журналістів імені Тараса Матвіїва

  • 07.06.2023, 08:55
  • 635

Мати Героя України (посмертно) Тараса Матвіїва Валентина Матвіїв запрошує журналістів, які пишуть репортажі на воєнну тематику, брати участь в обласному журналістському конкурсі імені Тараса Матвіїва

Фото Львівської ОВА
Фото Львівської ОВА

Конкурс оголосила Львівська обласна державна адміністрація.

«Так багатослівно й ґрунтовно хотілось описати емоції цих двох днів, приурочених професійному Дню журналіста, який ми відзначали замість сина… Але… бракне слів… Просто любимо. Просто пишаємось. Просто ідемо далі. Все заради тебе і для тебе, синку!», — пише жінка.

«Дорогі колеги Тараса, журналісти, для яких військова тематика зараз у пріоритеті, а шана кожному воїну — не на словах, а в пам’яті, яка закарбується завдяки вашим репортажам, статтям, радіоефірам — долучайтеся до обласного журналістського конкурсу імені нашого Тараса! Таким чином ви підтримаєте не лише нас, його рідних, а й усі українські родини, які одного разу провели своїх синів, чоловіків, братів на фронт, щоб ті стали новітніми героями, які творять історію України!», — додала вона.

«Дякуємо ОВА за підтримку, організацію та фінансування конкурсу, яке цьогоріч збільшили втричі!: зі 100 000 у 2022 році - до 300 000 у 2023. Серйозна мотивація!», — додала пані Валентина.

Схожі новини