Передплата 2024 «Добре здоров’я»

8 млн гривень щомісяця: у Львові викрили наркоторговців (ВІДЕО)

  • 03.04.2023, 12:15
  • 2 626

У Львові затримали організовану злочинну групу, яка займалася збутом кокаїну

Фото Львівської прокуратури
Фото Львівської прокуратури

Відтак за фактами незаконного зберігання, перевезення та збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України) підозри повідомили чотирьом особам.

За даними слідства, двоє мешканців Тернопільщини налагодили розгалужену мережу розповсюдження кокаїну на території Львівської області. Вони привозили наркотики на Львівщину, де передавали їх співорганізатору, який відповідав за збут. За фасування та безпосередньо збут — відповідали два місцеві мешканці.

За товар встановили фіксовану ціну — 100 доларів за один грам.

За попередніми оцінками, так вони заробляли 8 млн гривень щомісяця.

Під час кількох одночасних санкціонованих обшуків за адресами їхнього проживання правоохоронці вилучили наркотики, мобільні телефони, банківські картки, готівкових коштів та інші речові докази.

Вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить понад 1 млн грн.

Чотирьох учасників організованої злочинної групи затримали у порядку ст. 208 КПК України. Йдеться про обрання їм запобіжних заходів — тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, слідство встановлює інших причетних.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, оперативний супровід — Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Схожі новини