Передплата 2024 «Добра кухня»

російські атаки вже не вплинуть на економіку України, — розвідка

  • 18.03.2023, 13:15
  • 519

рф буде продовжувати ракетний терор, але докорінно вплинути ударами на українську економіку та логістику ворог вже не зможе

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

«Від ракетного терору рашисти не відмовляються, але ми бачимо, що ракетний бліцкриг провалився відтоді як і почався, хоче цей інструмент залякування й далі використовується», — зазначив Юсов.

Він додав, що розвідка спостерігає збільшення інтервалів між ракетними атаками ворога.

«Якщо раніше це були щотижневі масовані ракетні удари, то зараз інтервал може бути в 3−4 тижні. Вони використовують „Шахеди“, але вже по-іншому і кількісно, і по інтервалах. Ну і високоточного ракетного озброєння у росіян стає справді мало», — зауважив Юсов.

За його словами, якщо говорити про «Калібри», «Іскандери», «Кинжали», то «це не та зброя, якою ворог може собі дозволити засипати Україну».

«Так, застарілого ракетного озброєння у росії ще багато. Особливо, йдеться про С-300 — це означає підвищення загрози для прифронтових територій, і ми бачимо ці руйнування досі по Запоріжжю й інших містах. Але загалом ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Україна пережила зиму, енергетична система вистояла і сьогодні докорінним чином вплинути на українську економіку, логістику ворог вже не зможе», — зауважив Юсов.

Схожі новини