Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський приїхав до Львова (ФОТО)

  • 03.03.2023, 12:15
  • 1 873

Разом із Першою леді Оленою Зеленською, президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом, заступником глави Офісу Президента України Олексієм Кулебою він вшанував пам’ять полеглих українських воїнів на полі почесних поховань Личаківського кладовища

Фото із соцмереж Павла Ткачука
Фото із соцмереж Павла Ткачука

Про це у соцмережах повідомив начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Інформація про візит з`явилася і у соцмережах президента.

«Вшанували пам’ять наших полеглих героїв разом з Оленою Зеленською, Президентом Латвії Егілсом Левітсом і першою леді Андрою Левіте.
Ніколи не забудемо захисників і захисниць, які віддали життя за нашу свободу та незалежність. Пам’ятаємо про страшну ціну, яку платить наш народ за вільне й мирне майбутнє. Вічна пам’ять і слава нашим воїнам!», — йдеться в дописі.

Крім того, глава держави відвідав львівський військовий госпіталь.

«Відвідали наших захисників, які, зокрема, воювали на Бахмутському напрямку. Дякую воїнам за службу, за героїчний захист нашої Батьківщини. Дякую військовим медикам за всю роботу, службу, особливо за цей рік. За те, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв», — написав Володимир Зеленський.

Схожі новини