Передплата 2024 «Добра кухня»

Якщо не буде бла-бла-бла, і партнери дотримають слова, то буде перемога, — Зеленський

  • 24.02.2023, 18:30
  • 1 056

Президент Володимир Зеленський вважає, що перемога неминуче буде, але важливо, щоб і українці всередині країни, і міжнародні партнери були об'єднаними і дотримали свої обіцянки

Фото ЗМІ із пресконференції
Фото ЗМІ із пресконференції

Про це президент заявив на пресконференції 24 лютого.

«Я дійсно дуже хочу (щоб перемога була уже у 2023 році - ред.) і вважаю, якщо кожен з нас — і партнери, і ми всередині - будемо лишатися міцним кулаком, і якщо наші партнери (будуть — ред.) об'єднані заради нашої перемоги, — бо це перемога цінностей — якщо вони дотримають всі свої слова і витримають свої терміни, і це не просто буде бла-бла-бла, то я в це вірю», — наголосив президент.

Він вважає, що Україна і її партнери діють дуже потужно, і цьому є докази, але важливо не спинятися, щоб війна не пішла далі.

«Тож якщо всі ми зробимо важливу домашню роботу, то неминуче нас очікує перемога. Я впевнений, що перемога буде. Я хочу, щоб цього року. У нас для цього є все: мотивація, впевненість, друзі, дипломатія, ви (ЗМІ - ред.). Ми об'єднали всі сили проти цієї навали. Та важливо, щоб зараз кожен з нас сфокусувався працювати далі - тоді буде перемога, бо на нашій стороні правда», — наголосив Зеленський.

Він повідомив, що Україна планує створити спецтрибунал над керівництвом рф на майданчику ООН.

Президент наголосив, що ми не можемо сісти за стіл переговорів з рф після всього, що скоїла росія в Україні.

Схожі новини