Передплата 2024 ВЗ

Комік зачитав промову Зеленського з президентських дебатів: артиста випхали зі сцени

  • 25.07.2024, 15:49
  • 1 327

Йдеться про інцидент, який трапився з українським коміком Сергієм Чирковим. Він зачитав зі сцени промову Зеленського з президентських дебатів на виборах 2019 року, охоронець вихопив мікрофон і силою забрав артиста зі сцени

Як повідомили в інстаграмі очевидці, Сергій Чирков зі сцени фестивалю Atlas United 2024 зачитав промову Зеленського з президентських дебатів на виборах 2019 року. У промові йшлося про відсутність рівності усіх перед законом, відсутність покарань для корупціонерів і відмову зняти недоторканість з депутатів.

За словами присутніх, Чирков просто зачитував цитати і не давав оціночних суджень та навіть не жартував з цього приводу. У цей момент до нього підійшов охоронець, вихопив мікрофон і силою забрав зі сцени.

Присутні сприйняли це як придушення свободи слова і політичне переслідування за жарти над Зеленським.

Після публічного резонансу, в інстаграмі Atlas Festival з’явився допис з офіційними вибаченнями.

«Ви могли стати свідками прикрого непорозуміння між Сергієм Чирковим та одним зі співробітників нашої команди, який перевищив службові повноваження та поводився неприпустимо через хибну інтерпретацію того, що відбувалося на сцені. Зі свого боку від імені організаторів публічно просимо вибачення у Сергія та його менеджерки Дарʼї за непрофесійну та неетичну поведінку й порушення фізичних кордонів», — йдеться в повідомленні.

Схожі новини