Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Пишаюся, що я українець»

  • 23.08.2022, 10:00
  • 938

Петро Порошенко привітав усіх українців із Днем Державного Прапора України

Фото Carol Guzy, Mikhail Palinchak, Rick Mave, Maranie Rae, Kostiantyn Liberov, Vlada Liberova, George Ivanchenko, ДСНС України, ДПСУ
Фото Carol Guzy, Mikhail Palinchak, Rick Mave, Maranie Rae, Kostiantyn Liberov, Vlada Liberova, George Ivanchenko, ДСНС України, ДПСУ

«Я пишаюся своїм прапором, пишаюся тим, що я — українець! Я гордий мільйонами українців, які вразили світ силою свого духу та мужністю, завдяки яким синьо-жовтий прапор — символ боротьби для всього світу», — написав Порошенко у соцмережах.

«Синьо-жовтий стяг — наш оберіг, символ і колір нашої свободи та незалежності. Саме з ним в руках та з Україною в серці наші воїни б’ються за нашу землю. Навіть на тимчасово окупованій землі він є символом того, що українців не роз'єднати», — наголосив п’ятий Президент.

«Крок за кроком ми піднімемо наш прапор над усіма українськими містами і селами, здолавши окупанта. Із ним в руках українці по всьому світу зараз виборюють міжнародну солідарність і підтримку. Синьо-жовтий маркує „наших“ серед лідерів іноземних країн, політиків, музикантів та усіх, хто не закриває очі на зло, а визнає правду, демократію, свободу та людяність», — написав Петро Порошенко.

Схожі новини