Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліцейський екіпаж «Білі янголи» евакуює мешканців Мар'їнки з-під обстрілів російської армії

  • 10.08.2022, 06:34
  • 731

Масові ворожі обстріли, які не стихають, навколо зруйновані будинки та життя у підвалах — таким є сьогодення мешканців Донеччини. Через смертельну небезпеку для кожного триває обов’язкова евакуація цивільних

Поліцейський екіпаж «Білі янголи» евакуює мешканців Мар'їнки з-під обстрілів російської армії
Поліцейський екіпаж «Білі янголи» евакуює мешканців Мар'їнки з-під обстрілів російської армії

Черговий рейс врятував життя кількох сімей. Поліцейські щодня вивозять людей, допомагають з речами та домашніми тваринами. Роз’яснювальна робота щодо необхідності виїзду проводиться зі всіма мешканцями.

Мар'їнка щодня піддається обстрілам російських окупаційних військ. Через потужні бойові дії пересуватися містом майже неможливо — поліцейські ризикують своїм життям, щоб вивезти до безпечної території якомога більше людей.

На цей раз «білим янголам» вдалося врятувати кілька родин та дідуся, який довгий час відмовлявся покинути дім, не дивлячись, що у будинок вже влучив снаряд. За допомогою до правоохоронців звернулася онучка літнього чоловіка. Загальними зусиллями та завдяки роз’ясненню пронебезпеку ситуації мешканець погодився на евакуацію.

Також до більш безпечної території виїхала сім'я, в якій виховується маленький хлопчик. Поліцейські евакуювали людей у нестійкий період затишшя. Родина розуміє, що надалі залишатися у місті просто неможливо і треба їхати заради майбутнього дитини. Ворог б'є по будинках, розуміючи, що там перебувають мирні люди.

Так, допомогу було надано 16-річному юнаку з Авдіївки, який отримав поранення під час чергового обстрілу. Поліцейські негайно прибули на виклик, надали хлопцю першу домедичну допомогу та доставили поранену дитину з мамою до медзакладу.

Поліцейські попереджають, що залишатися в населених пунктах, розташованих на лінії фронту, вкрай небезпечно. Зараз треба захистити себе та евакуюватися до більш безпечної території. Правоохоронці щодня організовують виїзди та допоможуть кожному безпечно подолати цей шлях.

Схожі новини