Передплата 2024 ВЗ

У Львові Данило Галицький отримав біометричний паспорт

  • 11.06.2022, 16:15
  • 866

У Львові біля пам'ятника королю Данилу Галицькому організували захід до п'ятої річниці отримання Україною безвізового режиму

У Львові Данило Галицький отримав біометричний паспорт
У Львові Данило Галицький отримав біометричний паспорт

У заході взяли участь мешканці міста та депутати «Європейської Солідарності».

Безвізовий режим в Україні став остаточним оформленням розлучення з російською імперією.

Нагадаємо, що п’ятий Президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко підписав угоду про безвіз у Стразбурзі 17 травня 2017.

«Безвізовий режим — це не проста формальність. Це — новий вимір свободи. Це — кардинальні проєвропейські реформи. Це — гігантський стрибок від „совка“ до європейського майбутнього України! Це те, про що мріяли мільйони українців, і що нам вдалося втілити в життя», — зазначила депутатка Верховної Ради від «Європейської Солідарності» Софія Федина.

Львів’яни та гості міста могли залишити на карті Європи позначки про власні подорожі. Особливо ініціатива сподобалася діткам, які активно ділилися історіями власних мандрів.

Вразив львів’ян і найбільший в Україні біометричний паспорт, який символічно прикріпили до пам’ятника королю Данилу.

«Спільними зусиллями, попри усі труднощі та величезну ціну, ми продовжуємо будувати омріяне майбутнє для країни — щоб український народ і українська держава якомога швидше повернулися до родини європейських народів», — наголосив Олег Синютка.

Джерело: сайт «ЄС»

Схожі новини