Передплата 2024 «Добрий господар»

Магнітні бурі на 24 — 30 червня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі очікується від слабкого до сильного

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 27, 28, 30 червня. У ці дні особи із підви­щеною чутливістю до впливу маг­нітосфери можуть відчувати втрату рівноваги, утруднення координації рухів та порушення пам’яті, погір­шення травлення та апетиту, підви­щену тривожність та дратівливість, головний біль, слабкість та пору­шення балансу та координації.

Помірний рівень геомагніт­ної напруженості, як передбача­ють учені, слід очікувати 24, 25, 29 червня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчу­вати погіршення настрою, слабкість та безсоння, мігрень, підвищену чутливість до звуків та світла, емо­ційну нестабільність, панічні атаки, зниження імунітету та утруднення прийняття рішень.

Сильного геомагнітного збу­рення, за передбаченнями уче­них, слід очікувати 26 червня. У цей день особи, чутливі до впливу маг­нітосфери, можуть відчувати серце­ві проблеми, підвищений кров’яний тиск та запаморочення.

Для убезпечення здоров’я і са­мопочуття від впливу геомагніт­них перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достат­ньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не пере­втомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посиле­не нездужання — звертайтеся до лі­каря.

Схожі новини