Передплата 2024 «Добрий господар»

«Є невеличкий шанс, що він („Джонік“) виживе»

Нападник поранив Джоні Балогу у грудну клітку та ліве передпліччя

Фото: Львівич
Фото: Львівич

Близько 11.00, 12 червня, у селищі Сокільники, що біля Львова, невідомий обстріляв автомобіль BMW X6. Стріляв автоматною чергою у лобове скло…

З’ясувалося, що за кермом автівки був грузин Джоні Балога (на прізвисько «Джонік»). Рік тому він купив у Сокільниках котедж. Жив тут і займався підприємницькою діяльністю…

Поліцейські проводять необхідні слідчі дії. Продовжують огляд місця злочину. Триває спеціальна поліцейська операція для встановлення місця перебування та затримання зловмисника.

Що відомо про «Джоніка»?

Як з’ясувала журналістка «ВЗ», десь колись притягався до відповідальності, але кримінальним авторитетом не був. За нашими джерелами, лікарі борються за його життя. Є невеличкий шанс, що він виживе.

Мої джерела у правоохоронних органах не приховують, сталася надзвичайна ситуація, протягом останнього часу таких резонансних злочинів на Львівщині не було. До справи залучені усі правоохоронні органи, зокрема, поліція та СБУ.

Речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва зауважила, чоловікові 44 роки. У нього вогнепальне поранення грудної клітки та лівого передпліччя.

Попередній діагноз: гемопневмоторакс (іповолемічний шок).Пацієнт госпіталізований у колишню 8 лікарню. Його стан — важкий.

Станом на 10.00 год., 13 червня, Джоні Балог живий, перебуває у реанімації у важкому стані.

Схожі новини