Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На фестиваль “Славсько-Фанк” збереться плеяда визначних співаків України

А скульптори виготовлять свої роботи, які залишаться на центральній алеї Славського

На вихідні, 31 липня-1серпня, у курортному Славську відбудеться фестиваль «Славсько-Фанк».

Як сказав у коментарі для «ВЗ» голова Славської ОТГ Володимир Бега, святковий захід — вибуховий мікс з української музики 70-х та сучасних актуальних виконавців. На сцені фесту виступатиме легенда української естради Степан Гіга. Також музичну атмосферу підтримають Воплі Відоплясова, LATEXFAUNA, Зіновій Гучок, Our Atlantic, ВІА Кобза, Василь Зінкевич, ВІА Арніка, Dj C.J. PLUS, DJ Max Naumenko…

«Українська естрадна музика 60−70-х років самобутня, але й універсальна, — наголошує пан Володимир. — Вона „качає“ європейців і американців, які фанатіють від The Beatles, The Rolling Stones, Джеймса Брауна та інших світових зірок. Саме тому фестиваль „Славсько-Фанк“ має потенціал стати музичною візитівкою України і презентувати нашу культуру на міжнародному рівні. Фанкова музика — крута, сучасна і заслуговує бути знову в трендах — українських радіостанцій».

Проєкт реалізовують в рамках партнерської програми «Культура.Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму. Володимир Бега каже, це музичний гастрофестиваль, де гостей смачно пригощатимуть карпатськими стравами. У програмі передбачені в майстер-класи з приготування бойківських страв.

Симпозіум скульпторів стане ще однією мистецькою родзинкою музичного гастрофестивалю «Славсько-Фанк». Завдяки зусиллям п’ятьох скульпторів — Романа Кикти, Наталі Лейкіної, Андрія Турянського, Михайла Левченка, та Марини Товкач, запальний фанк зазвучить і в камені. Кожен учасник по-своєму інтерпретуватиме історію та сьогодення відомого гірськолижного курорту Львівщини. Після фестивалю скульптури будуть встановлені на центральній алеї Славська.

Читайте також: Там, де мед тече Білим Потоком

Схожі новини