Передплата 2024 ВЗ

Єлизавета II стала прототипом ляльки Барбі (фото)

  • 13.12.2020, 20:10
  • 2 729

Дизайнери одягнули 7 ляльок у найвідоміші образи королеви за останніх 75 років

Дизайнери TheToyZone вирішили об'єднати Єлизавету II та Барбі і створити лінію ляльок, засновану на всіх знакових нарядах, які королева Великобританії носила за останні 75 років: від служби в армії в 1945-му до 90-річчя монархині, яке святкувалося в 2016 році.

Ексклюзивна серія ляльок складається з семи «королівських» Барбі. Правда, творці трохи змінили зовнішній вигляд фігурок через повагу до Її Величності, сказано на сайті TheToyZone, передає Апостроф.

1945: Служба в армії

Під час Другої світової війни Єлизавета служила в армії. Ще бувши принцесою вона переконала короля Георга дозволити їй стати молодшим офіцером Допоміжної територіальної служби (ATS). Служба навчила її лагодити машину і водити вантажівку. Таким чином, Єлизавета стала першою жінкою з королівської сім'ї, що служила в армії

1953: Коронація

2 червня 1953, через 14 місяців після смерті Георга VI, його 27-річна дочка Єлизавета була офіційно коронована в Вестмінстерському абатстві. У цей день вона була в білій атласній сукні, яку розробив модельєр Норман Хартнелл.

1967: Королівський візит на Мальту

Під час поїздки Єлизавета була одягнена в двобортне пальто з квітковим принтом, а лацкан був прикрашений брошкою Cullinan V, яка складається з найбільшого знайденого алмазу.

1987: Орден Будяка

Для цієї ляльки зшили таку ж зелену мантію, капелюх з пером і виготовили мініатюрну зірку Ордена Будяка.

1988: Королівське кінне шоу у Віндзорі

Королівське Віндзорський кінне шоу — свято, в рамках якого проходять виставки коней, показові виступи, театралізовані вистави та змагання. Він щорічно проходить в королівському парку Віндзорського замку, і члени королівської сім'ї обов'язково приїжджають подивитися на цю грандіозну подію. У 1988 році Єлизавета з'явилася на святі спеціальному вбранні для кінного спорту.

1999: Виступ Королівського вар'єте

На заході в 1999 році Єлизавета II з'явилася в яскравому топі, розшитому блискітками, і жовтій пишній спідниці. Ошатний лук королеви доповнили золотиста сумочка Launer і сріблясті прикраси.

2016: 90-й день народження

Під час святкування свого ювілею 21 квітня 2016 року королева Великобританії наділа пальто світло-зеленого кольору і капелюшок в тон наряду.

Схожі новини