Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Жодної води окупантам!": кримчанин звернувся до української влади (відео)

  • 29.08.2020, 16:15
  • 1 633

Житель Криму закликав Україну не подавати ні відра води на окупований Росією півострів. Він запитав у людей, які вважають це негуманним, про що вони думали, коли анексували територію

В ефірі радіо «Крим.Реалії» чоловік нагадав, що Росія обіцяла побудувати опріснювальні станції, але цього так і не відбулося.

Кримчанин вважає, що окупанти самі повинні везти собі воду з Дону або зробити обіцяне.

«Добрий вечір, я з анексованого Криму. Я тут проживаю вже 50 років. Я сам з України, я люблю і ціную Україну, і Крим — це Україна. Де-юре — Україна, де-факто — це окупація. Я вам скажу — жодної води окупантам! Окупант на початку говорив: „ми вам опріснювальні станції поставимо, ми вам зробимо! Ми вам зробимо Арабські Емірати“. Так нехай роблять! Нехай менше крадуть і нехай зроблять. Жодної води, ні відра води у жодному разі! Нехай все засихає і висихає, нехай окупант везе з Дону воду собі. У жодному разі!» — сказав він.

Читайте також: Кравчук заговорив про повернення води у Крим

«Ті, хто задає ці питання, а вони подумали, коли вони анексували й окупували Крим? Коли вони відібрали в іншого народу ось це все? Крим, згідно із законом, належить Україні. Вони думали про це? Їм треба було думати раніше, ніж окупувати. Вони знали, що вода — це проблема? Ніякої води, нічого! Нехай буде, як буде. Нехай поставлять опріснювальні станції, нехай менше крадуть і забезпечать, як годиться», — додав кримчанин.

Схожі новини