Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Благодійність «Вірних збірній» у футбольній Трнаві

Всеукраїнське об’єднання футбольних уболівальників «Вірні збірній» і перед матчем збірних Словаччини і України проявило свою дивовижну активність. Не тільки суто спортивну, а й доброчинну.

15 фанів із самого ранку відвідали дитячий садок у Трнаві, де проходять реабілітацію діти з важкими генетичними захворюваннями та травмами. «Вірні збірній» передали словацьким дітям свої подарунки.

Згодом 20 вболівальників сформують українську збірну для участі у традиційному фан-турнірі Словаччина — Україна — Чехія. Решта ж підтримають своїх друзів.

Усі разом фани зустрінуться з легендарними ветеранами українського та словацького футболу. А потім зберуться у фан-посольстві України і колоною із понад 350 осіб разом вирушать ходою на стадіон «Сіті-арена — штадіон Антона Малатинського», щоб підтримати команду Андрія Шевченка.

Український сектор обіцяє бути гучним — Гімн України та «Червону руту» вже почули всі міста, якими проїхали вболівальники дорогою до Трнави — Будапешт, і Братислава. Понад 100 прапорів України замайорять сьогодні на стадіоні Антона Малатинського, — адже заряду від цього матчу має вистачити й команді, й її фанам аж до матчів відбору на ЄВРО 2020, що стартує вже в березні наступного року.

Схожі новини