Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові зварять 20-літрову джезву кави

Кожен охочий зможе скуштувати напою зі шматком торта.

У четвер, 13 вересня, у Львові стартує традиційний LVIV COFFEE FESTIVAL, який триватиме до 16 вересня. Це найбільша кавова подія Східної Європи, яка збирає кавоманів і майстрів з приготування кави. На площі Музейній відбудеться урочисте відкриття свята. Для гостей традиційно зварять 20-літрову джезву кави. Пригощатимуть усіх охочих, а до кави подадуть шматочок торта.

Кондитери приготували різноманітну випічку до кави. Можна буде придбати сирники, штруделі, пляцки, еклери… На проспекті Свободи відбудеться Кавовий ярмарок, де найкращі кав’ярні виставлять свою продукцію — каву на будь-який смак: від елегантно-терпкої до солодко-шоколадної.

У рамках фестивалю відбудеться виставка «КАВА-EXPO», де буде представлено обладнання та аксесуари для приготування кави. Саме там поціновувачі ароматного напою матимуть змогу дізнатися, як саме готується кава, скільки існує різних способів її приготування.

Найкращі баристи змагатимуться у майстерності приготування кави на чемпіонаті Kulchytsky Coffee Cup. Львів’яни та гості міста обиратимуть найкращу кав'ярню міста. Для цього організують спеціальний кавовий тур. Кав'ярня-переможець носитиме цей почесний статус упродовж року.

Схожі новини