Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Прокуратура завершила розслідування справи про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської

  • 15.08.2018, 20:37
  • 498

У середу, 15 серпня, справа про вбивство київської правозахисниці Ірини Ноздровської була передана до суду.

Прокуратура Київської області завершила досудове розслідування і передала до суду звинувачувальний акт по відношенню до Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві київської правозахисниці Ірини Ноздровської. Розслідування тривало з 1 січня 2018 року, коли правоохоронці знайшли тіло загиблої.

Підозрюваний Россошанський з 9 січня перебуває під вартою. Як повідомляв раніше ZAXID.NET, йому загрожує довічне ув’язнення, оскільки 23 липня, прокуратура Київської області змінила звинувачення і перекваліфікувала справу з вбивства, на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, що 1 січня у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річної юристки і правозахисниці Ірини Ноздровської, розшук якої поліція оголосила 30 грудня. Ірина Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року у с. Демидів насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський. У вбивстві запідозрили Юрія Россошанського, який з січня перебуває під вартою.

Схожі новини