Передплата 2024 ВЗ

Сніданок довіри має показати, що у Львові спільнота є не лише в соцмережах

Артисти, власники кафе, активісти, музиканти, журналісти зійдуться за одним столом просто неба, щоб поділитися рецептами, поспілкуватися про міські проблеми

У неділю, 12 серпня, у Львові, на вулиці Вірменській (верхня частина — від вулиці Друкарської до мистецького об’єднання «Дзига») відбудеться Сніданок довіри. Це соціальна акція від організатора «Бієнале довіри» — група митців та підприємців Львова влаштовує недільні частування просто неба, де кожен приходить зі своїми харчами, мило спілкується на будь-які теми: від авторських рецептів та секретів схуднення, до політичних тем. Формат зустрічі — спілкування, як на кухні, в теплій домашній атмосфері.

За столом зберуться відомі артисти Львова, власники закладів громадського харчування, громадські активісти, музиканти, журналісти… Як стало відомо «ВЗ», на Сніданку довіри очікують міського голову Львова Андрія Садового.

«Літні недільні ранки — прекрасний час для початку нових традицій: снідати разом у середмісті, ділитися домашніми стравами і кавою, ділити неділю у спільному товаристві, — розповів „ВЗ“ організатор Сніданку довіри, громадський активіст, екс-керівник ЛКП „Лев“ Олег Мацех. — Приходьте (звернувся до журналіста „ВЗ“. — Авт.) — будемо вам раді, зустрінемо у теплій атмосфері. Якщо вам не вистачить місця за столом, я вам свої місце уступлю».

Олег Мацех сказав, що на Сніданку довіри кожен має відчути, що у Львові спільнота є не лише в соцмережах. «Тут ми можемо обмінюватися цікавими ідеями, проектами і навіть домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре, — каже організатор Сніданку довіри. — Будемо разом снідати, говорити, жартувати, слухати музику, знайомитися. Станемо сусідами, які винесли у подвір’я великий стіл, і за неспішною трапезою обговорюють міське життя».

Схожі новини