Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Співачка Тіна Кароль — ікона стилю

Британський дизайнер з грузинським корінням Давид Кома (справжнє прізвище Комахідзе) презентував у Києві свою нову колекцію одягу.

Перед тим молодий дизайнер виставив на показ свої роботи у Лондоні. Давид Кома шиє одяг для популярних зірок світового рівня, зокрема Кайлі Міноуг, Бейонсе. Акули пера попросили експерта оцінити дрес-код, стиль українських зірок. Для експерименту обрали фотографії Ірини Білик, Світлани Лободи, Ані Лорак, Тіни Кароль.

Завдання Давида Коми — визначити, хто з українських співачок є іконою стилю. Дизайнер довго вдивлявся у фотографії. Його не вразив стиль Ірини Білик, Світлани Лободи та Ані Лорак. Дипломатично відповів: “Не хочу коментувати те, що мені не подобається. Якщо ці зірки почуваються у цьому одязі комфортно, то це добре. Не буду коментувати одяг інших дизайнерів, які шиють для цих зірок”.

Коли Давид Кома взяв до рук фотографію Тіни Кароль, на його обличчі з’явилася усмішка. “Це єдина співачка, яка має хороший смак у виборі одягу, — зазначив дизайнер. — А що, вона в Україні ще не визнана іконою стилю?”.

Виявилося, що найбільше дизайнеру сподобався капелюшок Тіни Кароль. Його співачка купила в одному з бутиків Мілана за 550 євро.

Схожі новини