Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Андрій Садовий рідній школі подарував футбольні м’ячі

  • 03.09.2012, 15:11
  • 2 068

У суботу, першого вересня, Львовом ходило, мабуть, більше людей у вишиванках, аніж у День Незалежності. Більшість навчальних закладів міста та області свято знань на будній день не переносили. Це зробили лише декілька.

«Львівський фізико-математичний ліцей урочисту лінійку проводить 3 вересня. З об’єктивних причин: тут навчаються не тільки львів’яни, немісцеві діти живуть у гуртожитку, а два додаткові дні проживання — додаткові витрати, та й у дітей немає можливості трохи більше побути вдома. Так само зробило і Львівське училище фізичної культури. Тут свято першого дзвоника відбулося 2 вересня», — сказала кореспондентові «ВЗ» заступник начальника Головного управління освіти і нау­ки ЛОДА Богдана Біляк. Як дізналася кореспондент «ВЗ», перенесли перше вересня і деякі приватні школи — на 3-тє і навіть на 9-те.

У школі №31 першокласників вітали як справжніх героїв: їх посипали трояндовими пелюстками…

Мер міста Андрій Садовий першого вересня відвідав свою рідну школу №2. Подарував школі футбольні м’ячі, зазначивши, що добре пригадує, як ходив на фізкультуру у цей спортивний зал: де-де, а там не можна було сачканути.

«Андрій Іванович дуже допомагає нашій школі, постійно з нею контактує, як не сам, то через своїх заступників. Нам відремонтували дах, поміняли вікна, — розповіла кореспондентові «ВЗ» заступник директора школи Марія Деркач. — У школі залишилося троє вчителів, які його вчили. Він мав репутацію сумлінного учня, хоча й не був відмінником. Кращі оцінки отримував з точних предметів, з гуманітарних трішки гірші. Ми, звісно ж, маємо, всі документи, всі журнали».

А тим часом…

В управлінні освіти і науки ЛОДА новий 2012-2013 навчальний рік починають із добрим настроєм. За словами Богдани Біляк, ще на початку серпня очікували, що перших класів не вдасться набрати 70 школам. Поганий прогноз не справдився — класів не набрали тільки 49 шкіл…

Схожі новини