Квашена капуста з яблучним соком
Рецепт квашеної капусти з яблучним соком
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/522058/kvashena-kapusta-z-iabluchnyi-sokom.jpg)
- 1 кг білокачанної капусти
- 1 морквина
- 1 л води
- 1−1,5 ст. ложки солі
- 100 г цукру
- 0,7 л кислого яблучного соку
Капусту нарізати тонкою соломкою і викласти в каструлю.
Моркву натерти на тертці та додати до капусти. Перемішати капусту з морквою.
Розсіл. У літрі холодної води розчинити сіль і залити капусту з морквою. Каструлю накрити кришкою, але не повністю. Три доби тримати капусту за кімнатної температури, періодично перемішуючи, щоб виходив газ, що утворюється в процесі квашення. Після цього додати цукор до смаку і перемішати, перенести капусту в холодне місце. Наступного дня злити розсіл і залити квашену капусту кислим яблучним соком.