Капуста, квашена з гострим перцем
Рецепт капусти, квашеної з гострим перцем
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/522055/kapusta-z-hostym-pertsem.jpg)
- 3 великі головки капусти
- 2 середні морквини
- 1 ст. ложка цукру
- 2 ст. ложки солі
- 1 червоний перець чилі
Капусту тонко нашаткувати.
Перець дрібно нарізати. Моркву натерти на тертці. Перемішати капусту з перцем і морквою.
Щільно вкласти суміш у 3-літрову банку, не доходячи до шийки близько 6 см.
Зверху всипати сіль і цукор, влити стільки холодної перевареної води, щоб вона покрила капусту.
Поставити банку в глибокий піддон і залишити на 3 дні. Іноді проколювати вміст банки спицею.
Готову капусту зберігати у холодильнику.